2011. február 14., hétfő

Mire képes 20 dkg fonál és Te? - SZAVAZÁS!!!!

Lehet szavazni a pályázatra beküldött alkotásokra! :)
Íme a részletek:
Mire képes 20 dkg fonal és Te?
Hozd ki magadból és 20 dkg fonalból a legtöbbet, és mutasd meg az egész országnak az Amelie magazinban a munkádat!

"Kedves Kézimunkázók, versenyzők!

Az Amelie magazin, az Adriafil, a Coats és a Fonalshop.hu nevében szeretném megköszönni részvételeteket a versenyen! Olyan sok gyönyörű munka érkezett, hogy a szavazást illetően egy kis változást kellett eszközölnünk. Hogy a fotók minőségét és élvezhetőségét ne rontsuk, inkább úgy döntöttünk, hogy a Facebook segítségével bonyolítjuk le a szavazást, így nem kell a fotókat kicsinyítenünk, és eredeti szépségükben csodálhatjátok meg mindet. Így viszont a Fonalshop.hu nyereményeiért folyó „harcban” nem lesz teljes mértékben titkos a szavazás, viszont a két gyártó és az Amelie magazin döntése továbbra is titokban marad a magazin megjelenéséig.

Szavazás időpontja: 2011. február 14 – 2011. február 21. éjfél

Szavazás helye a Facebookon:


Itt két albumban találhatóak meg a beküldött munkákról a képek. (Mire képes 20 dkg fonal és Te – a  versenyre beküldött képek I. és II.)

Ha tetszik egy vagy akár több kép, akkor a kép alatti „tetszik” gombra való kattintással „lájkolhatjátok” a képet, amely 1 szavazatot jelent.
A Facebook regisztrációval nem rendelkezők e-mail segítségével szavazhatnak, kedvenc fotóik számát az info@fonalshop.hu e-mail címére küldhetik el.  E-mail címenként csak 1-1 szavazatot tudunk elfogadni, de természetesen több munkára is szavazhattok mind e-mailben, mind pedig Facebookon. Az összesítésben az első 3 legtöbb szavazatot elérő (like+ email) kép nyeri a Fonalshop.hu díjait.

Természetesen az oldalaitokra is feltehetitek a beküldött munkákat, de hívjátok fel a figyelmet rá, hogy szavazni csak a fenti linken lehet a nyereményekért, a fotók lájkolásával, vagy pedig e-mail küldésével, megjelölve a kedvenc fotó(k) számát.

A fotókat véletlenszerűen helyeztük el az albumokban.

A gyártók és az Amelie magazin, és a Fonalshop.hu végleges összesített eredményhirdetése: 2011. március 8-án az Amelie magazinban jelenik meg.


Sok sikert, és szavazatot kívánok minden résztvevőnek!"


Az én alkotásaim a II. kupacban vannak, az oldal alsó részén.
Az előző bejegyzésemben megnézhetitek a feltöltött munkáimat.

Előre is köszönök minden szavazatot!!!!

2 megjegyzés:

Hencsilli írta...

Megtaláltam őket és "lájkoltam" is ! Remélem sikerült helyezést elérned :D

Margaréta írta...

Köszönöm a "lájkolást"! :)